Tavoitteenamme on

Asiakaslähtöisyys, joustavuus ja pitkäaikainen
luottamus asiakassuhteissamme.

AuditPlan Oy

Tilintarkastusta vuosikymmenien kokemuksella

AuditPlan Oy

Tilintarkastuspalvelut vuosikymmenien kokemuksella

Toimintatapamme

Työskentelytapaamme kuuluu luoda avoin ja yhteistyöhön perustuva suhde asiakkaaseen. Oma ja asiakkaidemme kokemus on ollut, että olemme pienenä tilintarkastusyhteisönä ammattitaitoinen ja joustava. Päävastuulliseksi tilintarkastajakasi valittu henkilö suorittaa toimeksiannoissamme tarkastustyötä pitkäjänteisesti, jolloin asiakkaillemme syntyy luonteva ja luotettava kumppanuus tilintarkastajaan. Kaikki tilintarkastajamme ovat auktorisoituja ja osaavat suhteuttaa erilaiset tilintarkastusta koskevat laatuvaatimukset asiakkaan toimintaympäristön luonteeseen ja riskiprofiiliin. Tarvittaessa teemme yhteistyötä keskenämme suuremmissa toimeksiannoissa.  Olemme kaikki olleet aiemmin Big4 yhteisöjen palveluksessa.

Toimintaamme ohjaa vahva pyrkimys toimia mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Tarkoituksemme on toimia asiakkaidemme kontrollien, raportoinnin, verotuksen sekä hallinnon laadunvarmistusta turvaavana ja kehittävänä voimavarana, johon asiakkaamme voivat luottaa.

Valtaisa osa asiakkaistamme ovat siirtyneet joko kokonaan tai osittain sähköiseen kirjanpitoon. Suosimme sähköistä toimintaympäristöä ja meillä on runsaasti kokemusta eri taloushallinnon järjestelmistä.

Luotettava kumppani

Yhteystiedot

AuditPlan Oy
Tilintarkastusyhteisö
Kutomotie 16
00380 Helsinki